Reparació d’aire condicionat

Reparació d’aire condicionat

A Instal·lacions Alegre volem aportar a

Reparació d’aire condicionat

A Instal·lacions Alegre volem aportar a casa seva aquesta calor que busca i per això ens encarreguem de la instal·lació de tota mena de sistemes de calefacció a Reus. Una bona calefacció satisfaci l’equilibri tèrmic entre la calor corporal i l’ambient gràcies a una temperatura estable que aporta sensació de benestar.

Som conscients de la importància de tenir un bon sistema de producció d’aigua calenta i calor, així com del manteniment. Precisament per això comptem amb un equip de…

Fontaneria d’apartament

Fontaneria d’apartament

Fontaneria i gas Instal•lacions

Fontaneria d’apartament

Fontaneria i gas

Instal•lacions Alegre posa a la vostra disposició un complet servei de fontaneria a Reus (Tarragona). Oferim aquest servei tant a particulars com a empreses. A més, disposem de titulació i carnets reglamentaris per garantir els millors resultats i una feina de gran qualitat.

També duem a terme tota mena d’instal·lacions i reparacions en sistemes de gas. Més específicament, en aquesta àrea d’activitat ens dediquem a:

 Instal·lacions completes o individuals de gas natural, butà i propà
 Instal·lació de…

Cableado eléctrico de la casa

Cableado eléctrico de la casa

Electricidad y comunicaciones En Instal•lacions

Cableado eléctrico de la casa

Electricidad y comunicaciones

En Instal•lacions Alegre  contamos con un equipo de electricistas profesionales para realizar las instalaciones eléctricas pertinentes. En nuestro centro de Reus (Tarragona) llevamos a cabo una serie de actividades específicas en el ámbito de la electricidad, entre las que destacamos:

 Instalaciones eléctricas completas
 Renovación de cableado
 Instalación, reparación o sustitución de cuadros eléctricos
 Ampliación de potencia
 Instalación de redes…

Cablejat electric per casa

Cablejat electric per casa

Electricitat i comunicacions A Instal•lacions

Cablejat electric per casa

Electricitat i comunicacions

A Instal•lacions Alegre  comptem amb un equip d?electricistes professionals per realitzar les instal·lacions elèctriques pertinents. Al nostre centre de Reus (Tarragona) portem a terme una sèrie d’activitats específiques en l’àmbit de l’electricitat, entre les quals destaquem:

 Instal·lacions elèctriques completes
 Renovació de cablejat
 Instal·lació, reparació o substitució de quadres elèctrics
 Ampliació de potència
 Instal·lació de xarxes de seguretat

A més, part de la nostra plantilla està composta per tècnics especialistes en el sector de les telecomunicacions, per la qual cosa oferim també els…

Fontaneria de apartamentos

Fontaneria de apartamentos

Fontanería y gas Instal•lacions

Fontaneria de apartamentos

Fontanería y gas

Instal•lacions Alegre pone a su disposición un completo servicio de fontanería en Reus (Tarragona). Ofrecemos este servicio tanto a particulares como a empresas. Además, disponemos de titulación y carnés reglamentarios para garantizar los mejores resultados y un trabajo de gran calidad.

También llevamos a cabo toda clase de instalaciones y reparaciones en sistemas de gas. Más específicamente, en esta área de actividad nos dedicamos a:

 Instalaciones completas o individuales de…

Reparación de aire acondicionado

Reparación de aire acondicionado

En Instal•lacions Alegre queremos aportar a

Reparación de aire acondicionado

En Instal•lacions Alegre queremos aportar a su hogar ese calor que busca y para ello nos encargamos de la instalación de toda clase de sistemas de calefacción en Reus. Una buena calefacción satisface el equilibrio térmico entre el calor corporal y el ambiente gracias a una temperatura estable que aporta sensación de bienestar.

Somos conscientes de la importancia de tener un buen sistema de producción de agua caliente y calor, así como de su mantenimiento. Precisamente por eso contamos con un…

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola
¿En qué podemos ayudarte?